Monday, April 7, 2008

El somni de la Ingrid

La meva millor amiga de l,adolescencia es deia Ingrid. Per aquelles epoques ho feiem tot juntes, ho compartiem tot.

El seu somni era anar a Australia, era una de les coses que mes desitjaba del mon. Jo per aquelles epoques tot el que sabia d,Australia era mes avait poc, tots els meus coneixements venient dels pocs episodis de neighbours i del Mofli el koala , aixi que mai vaig acabar d,entendre d,on venia aquella extranya obsessio per un pais tan llunya.



I com tot les coses canvien, una es fa gran i els camins es separen i aixo es el que va passar. I es ara al cap de 12 anys que trepitjo les antipodes, el pais del Mofli!

Pero no tot pot ser, i la nostra parada a Australia es mes aviat tecnica i en 5 dies nomes podrem veure Sydney i estar uns dies amb el Pau.




Sydney es la ciutat perfecta, cosmopolita, multicultural, moderna i ben organitzada. Podria descriure,s com una especie de show de Truman on el teu vei executiu (i metrosexual) et somriu a l,ascensor i et desitja un bon dia, la caixera del super et pregunta que tal estas a lo que tu respons: fine, and you?. Tothom camina a un ritme de ciutat pero sense l,agressivitat a les que estem acostumats a les grans metropolis europees.

I es que sydney te un punt de conexio amb Barcelona i aquest es la platja a la ciutat.



La tardor ha arribat aquesta semana i ens ha agafat desprevingudes, pero disfrutem una altra vegada de l,aire fresc, de l,olor del mar i de la tardor oblidada. Seiem a la gespa de cara al mar, el vent fa impossible estirar-se a la sorra. I se,ns passa pel cap, que estara passant a Barcelona, que estarant fent els nostres amics en aquest moment . I es en aquest moment que em ve al cap la Ingrid, fa un any ella tambe estava aqui.


MAR

3 comments:

ppuigg said...

Nena, l'insomni et desperta la inspiracio, molt bons textos. I trobo que en el poc temps que heu estat a Sydney heu fet fotos ben guapes; gracies a q?? a un tripode am mol de nivell, of course!!

Vinga, fins aviat!

Unknown said...

Enganxat al blog! I enveja malsana per tots costats, pq no dir-ho.

keep posting!

Mar i Clara said...

jajaj siii! a un tripode q he perdut jajaja xo q en dos dies recupero! una d,aq fotos es el q es veu des de la teva terrassa pau!! x flipar i suposo q mes si no hi has estat! la veritat es q la tret afavorida la mar la vista tot sa de dir...;) xo can puig te nivell ho confirmo! i hi juga a favor q no tens un xino al menjador i un thai a la terrassa! jajajja