Saturday, April 26, 2008

Carreteras secundarias: NZ road trip




Nova Zelanda es, com tothom sap des del rodatge del senyor dels anells, un pais de paisatges espectaculars i diversos. En 10 dies de road trip hem vist i pujat muntanyes, valls, boscos de hobbits d, arbres amb lianes, rius, ex-volcans, fiords, glaciars i molts llacs d,aigues turquesa, blau cel i blancs.



La curiositat es que diuen que es el pais de les ovelles (4 per cada habitant aprox.), aixo dona una idea de la sensacio d,estar a un lloc remot i deshabitat. aquesta encara es mes exagerada quan veus el que en diuen pobles ( de dos carrers dic jo i casi afegiriem de mala mort).

Aixi que resumint, les highligts han sigut, els esmorzars amb chai i camping gas en llacs impresionants. El tongariro crossing ( veure capitol anterior), el Mt. Cook i Milford sound en un dia de pluja i boira ( fiords de l,illa del sud). I per suposat la Mar conduint per l,esquerra. (quin peligro...)





Agraiments al temps, que tot i que al sud ens va fer passar molt fred i impedir acampar, i fins i tot ens va nevar, la resta dels dies han sigut magnifics. I es que nova zelanda al final mola, nomes que has de tenir cotxe, preferiblement furgo, mes q res per no arruinarte i poder-te moure al teu aire i per llocs no estrictament turistics i masificats, anar-hi al estiu per poder disfrutar dels llacs ( fa molta rabia no poder-se banyar). ah i portar un anti mosquits i utilitzarlo ja que les ridicules sandflyes no son tan inofensives com semblen. Fa una semana en vam patir un atac i encara ens estem rascant, en fi ho considerarem com a un souvenir.

I La veritat es que no te gaire sentit descriure nova zelanda amb paraules aixi que aqui queden unes quantes fotos per fer-se a la idea de tot el que hem estat veient aquests dies.






... more coming soon ...

No comments: