Saturday, April 26, 2008

Cidade de Deus: Sao Paulo

Despres d,una agotadora marato de 24 hores d,avions ( 4 ) aeroports, esperes i cues i desfasses horaris , hem viscut dos dies 25 d,abril, encara que no gaire apassionants... l,evident jet lag o val la pena i parlar-ne...

Tambe ens vam intentar fer voluntaries d, overbooking pero no ens va funcionar, penita , pena perque ens oferien una pasta! almenys vam guanyar 24 euros per gastar en menjar a l,aeroport i com ens encanten les coses gratis vam menjar de restaurant i arrassar en la seccio de pastissos de la cafeteria.

I el millor es que ja estem a Sao Paulo i es com estar a casa, sembla tot tan familiar, no es pot descriure la sensacio, pero despres d,estar a paisos tan diferents, veure una cafeteria q podria ser el manolo de la cantonada ( amb mes glamour) la gent fent una cervesinha al carrer estem felices.

En 24 hores ja hem començat a parlar portunyol i tot! ja ens interesa ja...
Aquest cop em fet un aterrisatge de luxe ( res de freaks) i hem anat a parar a un hostal super familiar que porta una gent jove, ja som amigues de tot l,hostal i just avui hi ha un festival al aire lliure i gratis de 24h de musica, dansa, cine i capoeira i venen els millors artistes brasilenys, aqui tothom esta molt emocionat i nosaltres mes.
Bona musica, concerts, festa, brasilenys i cahipirinha, simplement el plan perfecte.





No comments: