Wednesday, April 2, 2008

Jet lag




Son les 12 de la nit a Sydney, les 9 a Tailandia i les 12 del mati a Espanya.

A mi una mica tan se me,n dona la hora que es. Despres de 9 hores de vol amb una super pantalla davant on despres de 3 mesos podia triar les pelicules que volges no he pogut dormir: friends, the simpsons, family guy, desperate housewifes i una peli india molt bona. Aixi que hem aterrisat a sydney i immigracio volia parlar amb mi. Fantastic, a les 7 del mati australianes a les meves 3 de la matinada "immigration wants to talk to you". La rao encara no la se, sospito q no s,acababen de creure que fos espanyola o que he estat a masses paisos musulmans. Tan li fa, al final els he convencut que el meu passaport era de veritat que no em volia quedar a viure a les antipodes i que no tenia cap conexio secreta amb Hamas.
Total que hem arribat al seguent control, tampoc l,hem superat! Portavem les sabates brutes! si senyor, a Australia no pots entrar amb sabates plenes de fang de la selva birmana, com no hi haviem caigut!!!

Total que un treballador super simpatic ens ha netejat les sabates, mira q son amables aquests australians, pq no vegis el pal q ens feia treure tot aquell fang incrustat desde feia dues semanes.
I es que australia mola i els australians encara mes!


La resta del dia l, he passat amb un estat de somnolencia-jet lag-noseonsoc, caient dormida al fantastic llit del pau un parell de cops. I ara escric des de cada de la Mel i la Jess una parella que a traves de l,hospitality m,han acollit a casa seva per uns dies, ja que a casa el Pau on hi caben dos , no hi caben tres, pero jo encantada amb les meves noves amigues australianes, avui just he arribat a la hora del cor de la ciutat australia (Underbelly) i m,han estat posant al dia. I ara que es hora d,anar a dormir, la Mar no te son (cosa q dona bastant pel sac) aixi que aprofitarem que l,internet es gratis per escriure una mica i posar-nos al dia que ja toca...



Dema sera un nou dia on espero tenir un altre cop les neurones al seu lloc i deixar d,ensopegar per tot arreu.

PD: despres de perdrel momentaniament en una nit de tiger beers, ricshows i chinatowns, el meu angles ha tornat! oh yeah men!

No comments: