Monday, February 18, 2008

Tailandia

AGAIN ON THE ROAD

Despres de passar uns dies a Bangkok visitant temples, passejant, i fent d,actrius a una telenovela thai! decidim posar-nos en marxa i agafar un tren cap a Chiang Mai, al nord.





Pel camí fem una parada a Ayutaia, antiga capital religiosa de Tailandia, i decidim comencar a introduirnos en el que sera la nosta nova religio durant un mes i tres setmanes d,estada al sud-est asiatic, el budisme.





La veritat es que la ciutat no es gaire gran pero esta plena de temples, uns mes impressionants que altres...seguint la nostra tradicio de motorbikers lloguem una moto per passar el dia basicament de temple a temple, la conduccio per l,esquerra no ens facilita les coses i ens perdem, ens piten, ens saluden i els hi fem molta gracia, el perque encara no el sabem, be ells tambe ens fan gracia a nosaltres aixi que cap problema.



Wat a Ayutaya


Despres d,un dia amunt i avall agafem el nostre primer thai slepeer train i sorpresa dormim com angelets fins les 9 del mati! El tren es net, les lliteres espaioses i la gent respecta el descans dels altres i el mes important a les 5 del mati no passen els venedors de chai,chaai, chaaaai (te indi) cridant!


Ens aixequem amb una extranya sensacio de no saber massa on som...On es el meu chai! I miss India.


















LA CIUTAT PERFECTA : CHIANG MAI

Basicament aixo es Chang Mai, el paradis pel turista occidental que busca una mica de pau i oci a la muntanya. La oferta es senzillament impressionant, ho pots fer tot aqui .I a nosaltres per uns dies no ens sembla malament, aqui es tot tan facil!






Decidim que ja n,hi ha prou de ciutats i cotxes i ens embarquem en la nostra proxima aventura a la selva tailandesa: Humor Amarillo! Oooooohhhhh!

No comments: