Tuesday, February 19, 2008

Tailandia II

HUMOR AMARILLO


El cap de semana l'hem passat a la muntanya, fent un trekking amb una parella holandesa, dos americans i un koreà. Mister Pot i Mister Thousend eren els nostres guies thais.
La veritat es que ha sigut molt xulo i per dos dies ens hem oblidat de lonelyplanets, rutes, billets, internets etc... desconexio total, nomes caminar per la selva i parar per banyar-nos a les cascades. El trekking incluïa una passejada amb elefants i tot i tenir els meus dubtes de l,activitat ens ho vam passar molt be, com que sobraba una persona van posar al mister korea tal qual sobre el cap de l,elefant conduint-lo, total, que ens vam passar tot el viatge partint-nos del pobre noi q no parava de fer sorolls ( ooooohhhhhh, aaaahhhhhh....can nooot!) la risa.



Mr. Korea,miss Mar i missis Claire


La nit la vam passar a un poblet a dalt de la muntanya, a les set ja era fosc aixi que vam encendre unes espelmes i vam estar xerrant amb els nostres nous companys de viatge, vam descobrir que mister Poot (26 anys) havia estat monjo budista durant 8 anys i despres ho havia deixat, deia que li agraden massa les dones i la birra i que no hauria estat un bon monjo.

Al mati i despres d,una llarga caminada amb una parada a una cascada vam fer l,activitat estrella: Bamboo rafting!!!

El bamboo rafting consisteix a baixar pel riu amb una especie de balsa feta de 8 canyes de bambo lligades ( si, molt estable) alla i posen a 4 guiris i un noi thai q es el conductor, pero en realitat son uns liantes, tot i anar vestits als dos minuts ja estavem xops de dalt a baix i ja haviem naufragat 3 cops i aqui es quan entra en accio l,equip korea, que tot i no saber nadar es dedicaba a robar els rems i a saltar de barca en barca tirant a la gent fent crits de guerra, vaja uns terroristes!(qui ho hagues dit al cotxe...) al final ja us ho podeu imaginar 3 barques rems i gent vestida baixant pel riu intentant enfonsar als de les altres barques, crits, i molts riures, i alguna que altra ferida de guerra.

Vaja que va ser com saltar dins un capitol d,humor amarillo rodat a la selva tailandesa, boníssim!

No comments: