Tuesday, February 19, 2008

Burmese trip

BUDA'S DAY

A dos dies de marxar de Burma, acabem de fer els preparatius pel viatge. No es facil, la informacio sobre el pais es molt limitada i confusa, contradictoria a vegades, aixi que la recerca no ha estat facil. De moment i si tot va be dema tornem cap a Bangkok a recollir el visat i ja tenim vol.
Despres de les revoltes del passat octubre i un parell d,explosions aquest gener el govern mante la informacio molt controlada, entrar com a periodista es un problema, no es poden entrar mobils i portatils.
S,ha d,entrar amb dolars i el canvi no es clar, diguem que ara per ara es un canvi fantasma i t,has de buscar la vida canviant al mercat negre.

Un cop presa la desicio d,anar cap alla, el principal dilema que se,ns presenta es com gastar els diners de manera responsable, la junta militar controla la major part d,infrestructures turistiques (aerolines, trens, hotels...) aixi que hem d,intentar evitar tot lo relacionat amb el govern, pero ara per ara la nostra principal preucupacio es si sera possible.
Per altra banda desde tot el follon el turisme ha baixat en picat i moltes families que vivien del turisme s,han quedat sense cap font d,ingressos.

En fi suposo que un no es pot fer la idea de que passa al pais fins que no hi es, esperem poder parlar amb la gent i fer fotos.

Les portes ara estan obertes i ara ja no hi ha volta enrere, marxem amb els nostres dubtes i dilemes morals pero tambe amb moltes ganes de veure, coneixer i apendre.


1 dia mes tard... Bangkok.

Sembla que els deus estan amb nosaltres i que sigui el dia de Buda no ha fet que la embaixada de burma estigui tancada, perque sino hauriem perdut el vol de dema. Thanks to Buda!




Figura de buda en un temple d' Ayutaya

Ja comencem a tenir una mica sensacio de homeless, avui hem dormit al tren i aquesta nit ens espera una fantastica nit a l,aeroport de bangkok, tot i aixi ho portem amb bastanta dignitat i malgrat fer molta calor encara estem bastant presentables. Aixo i la nostra alimentacio super-saludable: dos pinyes al dia, noodels amb verdures i arros.


Sopar (80 baths) a al sleeper train camí de Bangkok


Avui hem aprofitat el dia per fer gestions per Bangkok tot passejant pel China-town, buscar les 4 coses que ens falten( mosquitera, crema pel sol factor 40) i actualitzar d,una vegada per totes el blog.



La quotidianitat a china town (Bangkok)

Com que la sort esta amb nosaltres, sembla, tot passant per un temple hindu hem donat gracies per poder anar Burma dema , hem demanat a Ganesh un bon viatge, a kristna trobar un novio thai (aixo la Mar per suposat), si pot ser que s,assebli una mica al Wee Luu La (protagonista de la teleserie on vam actuar), i de pas una bona feina i diners pel futur, als Deus indis se,ls hi pot demanar moltes coses i mai no esta de mes pensar una mica en el futur.


Típic rickshow de Bangkok


Let,s vrrrroooooom!!!
Proxima estació : Birmania!

No comments: