Tuesday, August 12, 2008

Mochilas amigos!



Mochilas amigoooos! vamooos!
Així és com comença un viatge de quatre dies de Tupiza a Uyuni per les lagunas coloradas, les muntanyes, els llacs gelats i el desert de sal. Un jeep conduït per una familia boliviana, una bona bossa de fulles de coca, dos australianes mare i filla, una colombiana, un anglès i jo. (I més gent a un altre jeep).


5.000 metres d,altitud, mal de cap intens i fred, molt fred, -20 graus a la nit! Però el lloc s,ho val i l,experiència també.


A les quatre del matí, vamoooos amigooos, arribaa! I comença un dia ple de llocs inimaginables on el jeep para per fer pictuuuurs amigooos! i disfrutar del lloc evidentment!

Finalment, l,últim dia arribem al desert de sal més gran del món, on et posaries a córrer i saltar sense parar. Tirar-te per terra, rebolcar-te per la sal, provar-la (evidentment, jejej) són també actes que el teu cos et demana, disfrutar!



Després de quatre dies de viatge, arribem a Potosí, on el 90% de la població viu de les mines de plata, coure i ferro. Una vida molt dura, jornades laborals de 16 hores sense ni tan sols menjar per 8 euros al dia, 60 morts a l,any. Treballen com segles enrere, sense el material adequat, utilitzant explosius que sovint causen accidents. És trist.

Després de Potosí altra vegada cap a Argentina, una parada a Córdoba, la ciutat nocturna, i de nou cap a Buenos Aires, "home sweet home"!

1 comment:

Anonymous said...

Ei Mar, quina foto mes bona! La dels cuatre saltant. Sembla que estàn en un túnel de vent.