Thursday, March 27, 2008

keep going babe!!!





Ja de tornada a la gran ciutat, deixem el paradis, han sigut 12 dies molt intensos a les illes de Tailandia, Koh tao, Koh pan gang i Ton sai, marxar i tornar a Bangkok ens ha costat molt, pero despres de 15 hores de bus, aqui estem una altra vegada. Queden 5 dies i la veritat es que no volem deixar Asia, Asia enganxa per 1000 raons, els paisatges de somni, la gent i les coses surrealistes del dia a dia, es tot tant diferent que no es facil explicar-ho.



Ton Sai es una petita platja de la peninsula de Krabi a la que nomes s,hi pot accedir amb long tail (la tipica barqueta tailandesa), aixi que dona la sensacio com si estiguessis en una petita illa. Despres de 3 dies alla, podem dir que es el paradis. A Ton Sai i despres de molt de temps hem retrobat la festa, una birreta, 2 o 3, musica, coneixer gent... despres de tanta calma tampoc esta malament.



-So Ruuuuuuud, can nooooot!!!, where can I put my left hand!!!!???
-keep going babe!!! you are doing weeeeell!!!
-so Ruuuuud!!!
-Go on sweety, I,m proud of youuuu darling!
-Soruuuuuuud!


El So rud es el thai mes diverit que hem conegut, quina partida d,home, la veritat es que ens ho hem passat molt be amb ell tant escalant con de festa davant del rock climbing, quin home...
Els nostres companys de viatge van canviant constantment, ara i fins que marxem estem viatjant amb tres americans i un austriac que son la risa.



No comments: